УВАЖАЕМИ ОРТОДОНТИ !

Имаме удоволствието да Ви информираме, че считано от
01 август 2007 г. фирма „ Дентаком ООД „ – София е изключителен дистрибутор за България на фирма „FORESTADENT„ – качествените ортодонтски продукти от Германия произведени с немска прецизност.
Молим да отбележите, че използвайки продуктите на фирма
„FORESTADENT„ ,Вие не поемате никакъв риск от алергични реакции,
тъй като не съдържат никел / Nickel Free /. Последните научни изследвания показват ,че 20% от населението имат никелова непоносимост.
Основните продукти от гамата на фирмата са налични в нашия склад. Срокът е на изпълнение на заявката по каталог до 10 работни дни.

За тези години нашата фирма „Дентаком ООД”, съвместно с фирма
„FORESTADENT„ проведохме : -2 ортодонтски семинара в гр.София и гр. Пловдив за самолигиращи брекети с водещ Д-р Виторио Качиафеста – Италия;

-2 практически курса I и II ниво за 2 D - лингвални брекети с Д-р Виторио Качиафеста – Италия ;

-Практически курс за самолигиращи брекети по време на Софийската Дентална среща октомври 2008 г. от Д-р Рафи Романо - Израел ;

-Практичен курс за ортодонтски Мини импланти Orto easy Pin – април 2009г.в София с Д-р Бьорн Лудвиг – Германия.

-Теоретичен курс за самолигиращи брекети – октомври 2009 г.в София с Д-р Виторио Качиафеста„ Преминаване от конвенционална техника на брекети с лигатури към самолигиращи брекети”.

-Практически курс в гр.Варна на 2-3 юли 2010 г. с лектор Д-р Марк Гесерик – Германия по тема „Ортодонтско лечение при юноши и възрастни по отношение на дисфункция, позиция на кондолите, естетика и мениджмънт в офиса”

-Практически курс за 2Д- лингвална техника в София 3-4 юни 2011г.с водещ лектор Д-р Франко Бруно.

За всичките наши курсове бихме могли да Ви информираме на вашите телефони или имели.